Avensus is zich er van bewust, dat de diensten en producten die zij levert een belangrijke schakel in uw organisatie vormen. Hoewel onze dienstverlening vaak niet direct zichtbaar is, is het belang van betrouwbare informatie en veilig ingerichte systemen een kritische factor in iedere bedrijfsvoering. Wij besteden dan ook veel aandacht aan onze kwaliteitszorg.

Kennis

Dit begint met de selectie van de allerbeste technische mensen. Onze specialisten moeten over de juiste kennis beschikken om veilige en betrouwbare IT-oplossingen te realiseren. D.m.v. regelmatige training en opleiding wordt deze kennis op peil gehouden en zorgt Avensus dat zij over een breed gecertificeerd specialistenteam beschikt die garant staan voor de gewenste kennis en kwaliteit.

Partnermanagement

Door te kiezen voor de juiste strategische en technologische partners kan Avensus de beoogde kwaliteit doorvoeren in de systemen waarin informatie wordt verwerkt en opgeslagen. De exponentiële groei van nieuwe technologieën maakt dat Avensus ook hier de vinger aan de pols houdt en haar partners met grote zorgvuldigheid selecteert en evalueert.

ISO-certificering

Onze diensten en leveringen worden uitgevoerd volgens de ISO 9001:2015-norm. Avensus is hiervoor al vele jaren volledig gecertificeerd. Bij de ISO norm staat het verhogen van de klanttevredenheid centraal. De certificering past in ons streven om de kwaliteit van de dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Resultaat

Onze klanten aan het woord:

Soms heb je externe expertise nodig – Stan Hol Horeman, IT-manager Stichting Sint Jacob
“Uit ervaring weet ik dat je soms een beroep moet doen op externe expertise. Avensus is volledig gericht op KA, het is hun corebusiness. Na een gezamenlijke inventarisatie hebben we de meest cruciale aandachtspunten eruit weten te halen en de omgeving geoptimaliseerd. Onze medewerkers ervaren dat dagelijks in de praktijk en beschikken weer over een betrouwbare en robuuste omgeving” meer over Stichting St Jacob, Upgrade IT-omgeving

Wees niet bang om ICT los te laten – Maurits de Jong, IT-projectcoördinator Altra Jeugdzorg
“Veel zorginstellingen hikken nog aan tegen innovaties. Men is bang om de eigen ICT los te laten. Inmiddels weet ik uit ervaring dat je veel beter af bent met partijen als Avensus. Onze ICT leek goedkoper toen het minder goed werkte. Nu is het echt goedkoper en brengt het meer op ”  Het begin van de samenwerking Altra-Avensus; succesvolle transitie in de zorg  

Ruud Kenbeek, Security Specialist

 

Ruud Kenbeek
Security Specialist

“Deskundig, betrokken en resultaatgericht; dat zijn onze kernwaarden en deze verhouden zich direct tot de kwaliteit die Avensus levert. Uiteindelijk draait het erom dat onze klant tevreden is met het resultaat en daar doen we vanuit een betrokken team dagelijks ons best voor! Avensus is ISO-gecertificeerd.
Jaarlijks houden we het Klant Tevredenheids Onderzoek – het KTO. Dit geeft ons belangrijke input over hoe onze klant vindt dat Avensus acteert en hierop kunnen wij ons continu blijven verbeteren.”

Avensus Nederland BV

Almere

Delft

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Schrijf u dan in voor onze driemaandelijkse mailing!

mautic is open source marketing automation