Avensus Managed Cloud Services ondersteunt een verscheidenheid aan organisaties en bedrijven. Maximaal profiteren van digitalisering en innovaties, ingegeven vanuit de doelstelling van onze klant; dat is de drijfveer van Avensus. Hieronder laten we een aantal van onze klanten aan het woord, waardoor u een goed beeld krijgt over de werkwijze en inzet van ons team.

De klanten die wij vanuit High Grade Security bedienen worden vanwege strikte veiligheidsprocedures en afspraken niet gepubliceerd.


Soms heb je externe expertise nodig
– Stan Hol Horeman, IT-manager Stichting Sint Jacob
“Uit ervaring weet ik dat je soms een beroep moet doen op externe expertise. Avensus is volledig gericht op KA, het is hun corebusiness. Na een gezamenlijke inventarisatie hebben we de meest cruciale aandachtspunten eruit weten te halen en de omgeving geoptimaliseerd. Onze medewerkers ervaren dat dagelijks in de praktijk en beschikken weer over een betrouwbare en robuuste omgeving”
meer over Stichting St Jacob, Upgrade IT-omgeving

Ransomware het hoofd bieden: Meer doen, met dezelfde capaciteit
– Karel Klumpenaar, teamcoördinator ICT Gemeente Veenendaal
“ Naast Ransomware hebben wij te maken met gerichte aanvallen op onze infrastructuur, waarbij aanvallers meerdere aanvallen combineren om onze infrastructuur binnen te dringen. Dit worden ook wel Advanced Persistent Threats (APT’s) genoemd. Samen met ransomware zorgt dit voor veel extra werk, terwijl wij geen extra mankracht of budget beschikbaar krijgen om dit op te pakken. De grote uitdaging waar wij voor stonden was dan ook meer te doen met dezelfde capaciteit.”  Gemeentes zijn een geliefd target voor cybercriminelen – Avensus heeft Trend Micro Deep Discovery geimplementeerd dat het gehele netwerk onder de loep neemt – lees waarom deze keuze is gemaakt

Avensus HGS en MCS team

De professionele ondersteuning gaf de doorslag
– Hetty Teeseling, Hoofd ICT De Jong & Laan Accountants
Wij zijn zeer tevreden over de professionele ondersteuning van Avensus. Het systeem van NetApp heeft ons in de afgelopen zes jaar niet in de steek gelaten. Daarom waren wij er al snel over uit dat we opnieuw voor een NetApp-systeem zouden kiezen.”
Gezamelijk referentiecase Avensus en NetApp – De Jong en Laan 


Wees niet bang om ICT los te laten
– Maurits de Jong, IT-projectcoördinator Altra Jeugdzorg
“Veel zorginstellingen hikken nog aan tegen innovaties. Men is bang om de eigen ICT los te laten. Inmiddels weet ik uit ervaring dat je veel beter af bent met partijen als Avensus. Onze ICT leek goedkoper toen het minder goed werkte. Nu is het echt goedkoper en brengt het meer op ”  Het begin van de samenwerking Altra-Avensus; succesvolle transitie in de zorg

Avensus Nederland BV

Almere

Delft

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Schrijf u dan in voor onze driemaandelijkse mailing!

mautic is open source marketing automation