Expertise, Security & Klantgerichtheid
zijn het fundament van onze groep

IT naar een hoger niveau
De snelle ontwikkeling van informatie technologie zorgt ervoor dat steeds meer IT componenten in de cloud terecht komen.
Tegelijkertijd stellen zowel de markt, als wet- & regelgeving steeds hogere eisen aan de kwaliteit van IT.
Enerzijds neemt de IT-complexiteit toe, anderzijds moeten we gebruiksvriendelijkheid, efficiency en veiligheid naar een hoger niveau brengen.
Binnen dat spanningsveld biedt Avensus Groep onderscheidende diensten die haar klanten helpen succesvol te zijn. Dit doen we door een brug te slaan tussen bestaande en nieuwe technologieën, en door implementatie van de juiste IT management processen.

Het fundament van Avensus Groep hiervoor is Expertise, Security en Klantgerichtheid.


Twee pijlers: Security en Cloud Solutions
Security en Cloud zijn de belangrijkste thema’s in de IT oplossingen van vandaag.

Wij maken onze klanten succesvol door advies, implementatie en beheer. De grootste uitdaging is om de toenemende complexiteit beheersbaar te houden en technologie zo in te zetten dat eindgebruikers nog beter hun werk kunnen doen. Grote en middelgrote organisatie merken dagelijks dat Avensus van begin tot eind hun informatie technologie onder controle heeft.


Zelfstandige en Betrokken teams

De medewerkers van Avensus Groep werken in kleine, gespecialiseerde entiteiten. Door een scherpe focus binnen de verschillende teams, verzekeren we ons van een hoog kennisniveau en een sterke betrokkenheid bij onze klanten. Op groepsniveau zorgen we voor kennisuitwisseling, ondersteuning en een stevige borging van de primaire processen.
Deze aanpak levert de slagkracht van een grote onderneming in combinatie met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist.

Publicaties

  • Ik ontvang graag deze artikelen per mail.
  • Naam
  • E-mail

De ondernemingen binnen de groep hebben een unieke expertise,
voortkomend uit hun aanpak, kennis en/of ervaring.
Binnen Avensus Groep zijn aangesloten:

Avensus Managed Cloud Services (MCS)

Samen met de klant voert Avensus MCS de regie in de digitale transformatie. We versterken organisaties op het gebied van Efficiëntie, Continuïteit en Security. Dit draagt bij aan een betere concurrentiepositie van onze klant die door slimme IT-keuzes kwaliteit weet te verhogen en kosten weet te verlagen. Vermindering van IT-complexiteit en een veilige 100% beschikbare IT-omgeving resulteren bovendien in maximale gebruikerservaring. Avensus MCS gaat uit van de stelling: ‘De digitale transformatie werkt alleen, als deze veilig wordt ingericht.’
– naar de site van Avensus MC

Avensus High Grade Security (HGS)

Avensus High Grade Security is marktleider op het gebied van Encryptie & Key management in de BeNeLux. We beschermen de meest kritische data vanuit het standpunt dat encryptie de beste beveiliging is zolang de organisatie de sleutels zelf onder controle houdt. Ons statement: ’Encrypt all and Manage the keys yourself’
– naar de site van Avensus HGS

ICT Vision

ICT Vision is een Managed Services Provider voor de kleine- en middelgrote organisatie. Voor deze organisaties is het essentieel om de continuïteit van ICT te waarborgen. De ICT Vision beheerservices leveren hier een grote bijdrage aan. Wij zorgen er voor dat alle informatie systemen beschikbaar zijn en blijven. Op een moderne manier, gebruikmakend van de cloud en met hoge klanttevredenheid.
– naar de site van ICT Vision

 

AuditConnect

AuditConnect is expert op het gebied van IT-audits, Privacy en Informatiebeveiliging. Vanuit die specialisaties geeft AuditConnect advies over de kwaliteit van de ICT. Veel bedrijven en instellingen vertrouwen op AuditConnect met betrekking tot bijvoorbeeld ISO, ISAE en DigiD certificering. Bovendien helpt AuditConnect haar klanten processen te verbeteren rondom privacy en de implementatie van AVG/GDPR. – naar de site van AuditConnect

Digitrust

DigiTrust is in Nederland de toonaangevende audit-organisatie op het gebied van informatiebeveiliging en certificering ISO 27001. DigiTrust is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie en is derhalve zelfstandig gemachtigd de ISO 27001 certificering af te geven– naar de site van Digitrust

Client ICT

Al sinds 1995 neemt Cliënt ICT de totale zorg voor jouw ICT-infrastructuur uit handen. Cliënt ICT zorgt voor het ontwerp en de bouw van een goede ICT-infrastructuur, degelijk onderhoud, het voldoen aan wet- en regelgeving en de nodige technologische vernieuwing. Jij kunt 24/7 gebruikmaken van een stabiel netwerk en snel en flexibel inspelen op jouw behoeften en die van je medewerkers.

– Ed Trautig, managing director Avensus Groep

Meer slagkracht voor Security en Cloud solutions
“Avensus beschikt over een trouw en aansprekend klantenbestand met name in de financiële sector, de zorg en industrie. De oprichting van Avensus Groep is de eerste fase om onze voetstap in de markt te vergroten en om samen met meerdere zelfstandig opererende dochterondernemingen een groeiend marktaandeel op het gebied van Cloud en Security te gaan verwerven ”– Abram Schermer, managing director Avensus Groep

Eigen identiteit en expertise zorgen voor een resultaatgerichte aanpak
Binnen de Avensus Groep kiezen we voor een unieke marktbenadering.
We bundelen onze krachten met behoud van zelfstandigheid van de betrokken entiteiten. Onze klanten hebben het voordeel van de persoonlijke aandacht en de flexibiliteit van kleine teams en krijgen daarbij de kracht van Avensus Groep”.

Avensus Nederland BV

Almere

Delft

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Schrijf u dan in voor onze driemaandelijkse mailing!

mautic is open source marketing automation