Wie zijn we

Deskundig, Betrokken en Resultaatgericht
“Mensen vormen in een technologiegedreven omgeving het grote onderscheid. Dat onze mensen over de benodigde deskundigheid beschikken, spreekt voor mij voor zich. Voeg daar onze betrokkenheid en resultaatgerichtheid aan toe, dan vormt dat de basis van iedere Avensiaan”
Ed Trautig – Managing Director Avensus

De exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert onze maatschappij.
Avensus versterkt haar klanten door vermindering van IT-complexiteit enerzijds, en het beschermen van ‘s werelds meest waardevolle informatie anderzijds.
Het resultaat wordt altijd ingegeven door de doelstellingen van onze klant;
die wij vanuit 2 businessunits onze expertise bieden:

Onze Business Units

Avensus Managed Cloud Services

Zorgt voor vermindering van IT-complexiteit en een veilige, 100% beschikbare IT-omgeving die daarbij maximale gebruikerservaring garandeert.

Lees meer

Avensus High Grade Security

Werkt vanuit het principe 'Encrypt all & Manage the keys yourself'. Het doel dat zij nastreeft is 'Building digital trust; anywhere, anytime'.

Lees meer

Beide teams buigen op 30 jaar kennis & ervaring waardoor Avensus terecht claimt dat IT-security in haar DNA zit. 30 jaar marktontwikkelingen en samenwerking met toonaangevende partners, dat is onze inbreng bij het praktisch en strategisch vormgeven van IT-beleid van onze klant.

Join Avensus

Om onze ambities voor de toekomst waar te maken, zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent dat ons bedrijf iets extra’s kan bieden. Professionals zoeken professionals.

Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons deskundige team? Kijk direct of er een vacature is die bij jou past! Jouw cv inclusief motivatie kun je sturen naar ikhebinteresse@avensus.nl.

Join Avensus
int(759)
Ed Trautig
Onze mensen beschikken over de benodigde deskundigheid. Voeg daar betrokkenheid en resultaatgerichtheid aan toe; dat is de basis van iedere Avensiaan.
Ed Trautig Managing Director
 • Onze visie

  Vertrouwen in het digitale tijdperk
  Onze maatschappij stelt steeds hogere eisen ten aanzien van digitalisering en privacy. Het maakt dat organisaties genoodzaakt zijn hun concurrentiepositie te verscherpen, IT-innovaties toe te passen en regulaties op de voet te volgen. Avensus versterkt haar klanten door vermindering van IT-complexiteit enerzijds en het beschermen van ‘s werelds meest waardevolle informatie anderzijds.
  naar Homepage
 • Onze missie

  Slimme toepassing van IT-innovaties
  Vermindering van IT-complexiteit, het beheersen van risico's en het creëren van vertrouwen in het digitale tijdperk door slimme en veilige toepassing van IT-innovaties.
  Resultaat & Kwaliteit
 • Kernwaarden

  De basis van onze mensen en al onze leveringen
  Deskundig, Betrokken en Resultaatgericht
  Meet our team

Avensus Nederland BV

Almere

Delft

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Schrijf u dan in voor onze driemaandelijkse mailing!

mautic is open source marketing automation