WerkplekOnline

Door Avensus

Avensus Werkplek-Online
Door de eenvoudige interface creëert Avensus Werkplek-Online structuur en eenvoud. Doordat Werkplek-Online e-mail, documenten en bedrijfsprocessen ondersteunt en op een overzichtelijke manier aan elkaar koppelt, wordt de productiviteit van gebruikers verhoogd. Vooral geschikt voor mobiele gebruikers en kiosk werkers, die niet elke minuut van de dag met de PC werkt, maar wel eenvoudig zijn email, agenda, planning wil inzien.

Business Apps – Stop met gebruik van losse spreadsheets of nog erger… papieren bestanden en formulieren. Creëer meer structuur door bedrijfsprocessen te integreren in Werkplek-Online met onze Business Apps.
Je krijgt direct inzicht in je e-mail, bestanden en bedrijfsinformatie.
Integreer bijvoorbeeld het aanvragen van werkkleding, ziekmeldingen of het inchecken bij een receptie, CRM, Project Management, Offertes & Facturen, Tijdregistratie en nog veel meer.

Waarom Avensus Werkplek-Online?

Avensus Werkplek-Online is een centraal startpunt voor alle medewerkers. Gebruikers hoeven nooit te zoeken naar een app want ze zien de apps die zij nodig hebben direct in hun werkplek. Daarnaast hebben veel medewerkers moeite met de complexiteit van sommige applicaties. Door een eenvoudige userinterface verhogen zij hun productiviteit. Met Werkplek-Online kun je krachtige Business Apps toevoegen waarmee je bestanden, e-mail, contacten en meer aan elkaar kunt koppelen. Met de Business Apps kun je elk bedrijfsproces in de werkplek integreren.

Avensus verzorgt een snelle oplevering zodat uw medewerkers direct en veilig gegevens kunnen delen en registeren, zo blijft er meer tijd over. Ook het verbinden van externe organisaties is mogelijk.

Online Werkplek

De voordelen op een rij:

  • Een complete werkplek: alle gegevens direct en veilig beschikbaar
  • Bedrijfsapps en Informatie eenvoudig te koppelen
  • Single Sign-on: Eén keer inloggen voor toegang tot alle apps
  • Veilige private cloud Werkplek waarin Office en documentopslag eenvoudig te benaderen en veilig te delen is
  • Efficiënt & Flexibel in gebruik en beheer

DEMO

Een vrijblijvende demo Avensus Werkplek Online, laat u overtuigen door de mogelijkheden en voordelen.

Vraag uw demo aan!