Technische Migratie KPN op ludieke wijze afgerond

Door Shirley Stoetzer

Technische Migratie KPN op ludieke wijze afgerond

Vervanging van de nodige hardware
… en meteen ook maar even de Voetbaltafel!

Avensus is al heel wat jaren leverancier bij KPN.
Onlangs hebben onze security-specialisten er een technische migratie uitgevoerd van het beheernetwerk. KPN maakt al langer gebruik van de apparatuur van Vertiv (voorheen Emerson) en als security-partner heeft Avensus dit in samenwerking met Vertiv uitgevoerd.

Het out-of-band netwerk, geeft toegang tot de elementen van KPN en is onafhankelijk van het productie netwerk. Een bewuste keuze waardoor KPN in control is over hun verschillende netwerk elementen.
Heel belangrijk natuurlijk dat deze toegang te allen tijde goed beveiligd en secure is; men heeft hier immers toegang tot op de kern van het bedrijfsnetwerk van KPN. De secure remote management-oplossingen van Vertiv bieden hiertoe de vereiste functionaliteit. KPN heeft door deze Tech-migratie nog steeds een gebuikersvriendeijk accessportal – DSView – maar heeft het security level op de toegang aanzienlijk verhoogd.

Vanwege de langdurige relatie werd met beide teams afgesproken dat de aan vervanging zijnde voetbaltafel eveneens vervangen moest worden.
Zo gezegd zo gedaan!

Avensus Nederland BV

Almere

Delft

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Schrijf u dan in voor onze driemaandelijkse mailing!

mautic is open source marketing automation