Vertiv

Vertiv ontwerpt, bouwt en onderhoudt bedrijfskritische technologieën met essentiële applicaties voor datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële omgevingen. Voorheen bekend als Emerson Network Power, ondersteunen zij de groeiende mobiele en cloudcomputing markt met een portfolio bestaande uit stroom-, koelings- en infrastructuurbeheerproducten, met aanvullende software en oplossingen, ondersteund door een wereldwijde servicenetwerk.

Vertiv versterkt de meest essentiële applicaties ter wereld dankzij haar wereldwijde bereik in combinatie met lokale kennis en tientallen jaren lange ervaring met merken zoals ASCO, Chloride, Liebert, NetSure en Trellis bijeen. Dankzij de bijzondere combinatie van middelen en expertise, worden alle mogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Leestip

Samen met Vertiv hebben onze security-specialisten een technische migratie uitgevoerd van het beheernetwerk van KPN. KPN maakt al langer gebruik van de apparatuur van Vertiv. Deze migratie werd op ludieke wijze afgesloten:

Avensus Nederland BV

Almere

Delft

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Schrijf u dan in voor onze driemaandelijkse mailing!

mautic is open source marketing automation