Thales e-Security

Avensus is de unieke leverancier van Thales Hardware Security Modules.

Avensus is de enige Thales Platinum partner in de Benelux.

Thales e-Security is marktleider in geavanceerde oplossingen en diensten voor informatiebeveiliging en encryptie. De oplossingen van Thales realiseren vertrouwen waar informatie wordt gemaakt, gedeeld of opgeslagen. De meest kritische data voor bedrijven en overheidsinstanties worden daarmee beveiligd in elke omgeving – in de cloud, in datacenters of grote dataomgevingen – zonder dat de dagelijkse praktijk en werkzaamheden worden belemmerd.

Beveiliging vermindert niet alleen risico, maar is ook een middel voor verdere digitalisering van onze samenleving – digitaal geld, e-identiteiten, gezondheidszorg en IoT zoals connected cars en zelfs huishoudelijke apparaten. Thales e-Security biedt alles wat een organisatie nodig heeft om zijn gegevens, identiteiten en intellectuele eigendom te beschermen en te beheren en voorziet daarmee in compliancy – van encryptie, geavanceerde sleutelbeheer, tokenisatie en privileged-user control tot high-assurance-oplossingen. Security officers wereldwijd vertrouwen op Thales om hun digitale transformatie vol vertrouwen in gang te zetten. Thales e-Security maakt deel uit van de Thales Group.

We bieden producten aan van Thales zoals de nShield HSM’s en Vormetric. Thales nShield HSM’s (High Security Machine) beschermen de cryptografische processen van data- en applicaties en bieden een gecertificeerde beveiligde omgeving voor veilige cryptografische bewerkingen en essentiële applicaties die een verhoogd vertrouwensniveau vereisen. Vormetric biedt een platform om de benodigde encrypties door de gehele organisatie te creëren en te beheren.

Avensus Nederland BV

Almere

Delft

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Schrijf u dan in voor onze driemaandelijkse mailing!

mautic is open source marketing automation