Financiële dienstverlening

  • Minder risico’s en meer Compliancy

  • Flexibiliteit en Continuïteit

  • Digitale Transformatie

De financiële sector, waaronder o.a. Banken, Accountancy en Assurantie, loopt voorop als het gaat om innovatieve IT-technologieën om de bedrijfsproductiviteit en veiligheid te verhogen. De razendsnelle digitalisering en afhankelijkheid daarvan, plus de strakke wettelijke controle; maakt de vereiste niveaus van continuïteit, efficiency en klantenservice bijzonder hoog. Streng toezicht van DNB, verplichte melding van datalekken; deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat juist financiële instellingen steeds meer de traditionele benadering van informatiebeveiliging loslaten.

Belangrijke vragen die daarbij aan de orde komen zijn:

  • Wat is mijn IB beleid en waaraan moet ik voldoen; ben ik compliant?
  • Wat zijn mijn belangrijkste doelstellingen en hoe beïnvloedt dit mijn bedrijfsprocessen?
  • Heb ik mijn data geclassificeerd op basis van een Business Impact Analyse?
  • Heb ik mijn kritische data gelabeld? Waar staan deze in mijn omgeving? en hoe verplaatst deze informatie zich binnen én buiten mijn omgeving?

Als deze vragen zijn beantwoord is het mogelijk om adequate maatregelen te nemen voor het beveiligen van data en datastromen. Avensus heeft een historische staat van dienst in haar samenwerking met vooraanstaande financiële dienstverleners en is zodoende als geen ander op de hoogte van de wettelijke vereisten. Ze weet deze te waarborgen door kennis te transformeren naar de wensen van de klant om daarmee kosten en risico’s te verminderen en naleving.

Avensus Nederland BV

Almere

Delft

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Schrijf u dan in voor onze driemaandelijkse mailing!

mautic is open source marketing automation