High Grade Security

De exponentiële groei van nieuwe technologieën en innovaties verandert onze maatschappij de komende jaren radicaal op het gebied van digitalisering. Het creëren van vertrouwen in het digitale tijdperk is daarom meer dan ooit essentieel. Avensus High Grade Security beschermt ‘s werelds meest waardevolle informatie zodat onze klanten veilig en betrouwbaar kunnen profiteren van deze digitalisering.

HSMAvensus High Grade Security is marktleider op het gebied van Encryptie & Key management in de BeNeLux. We beschermen de meest kritische data vanuit het standpunt dat encryptie de beste beveiliging is zolang de organisatie de sleutels zelf onder controle houdt.

Ons statement: ’Encrypt all and Manage the keys yourself’

Kiezen voor Avensus High Grade Security betekent kiezen voor:

 • 30 jaar kennis & expertise
 • Marktleider op het gebied van Crypto Services
 • De hoogste partner-accreditaties
 • Experts die zijn gescreend op NATO en EU Secret level

 

 

 

Figuur – Avensus High Grade Security Ecosysteem
HSM als trust anchor
toont aan dat Encryptie en Key Management
onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

 • Key Management

  Manage and Secure the Keys centrally and control them yourself

  Encryptie en Sleutelbeheer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naarmate er meer encryptie plaatsvindt, is het belang van key management belangrijker.

  Meer weten
 • Encryptie

  Wat en waar is uw meest waardevolle informatie?

  Als we teruggaan naar de essentie van informatiebeveiliging staan Continuïteit, Integriteit en Beschikbaarheid centraal; de basis van onze Encryptie-dienst.

  Meer weten

Join het HGS-team

Om onze ambities voor de toekomst waar te maken, zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent dat ons bedrijf iets extra’s kan bieden. Professionals zoeken professionals.

Wil jij ook werken aan uitdagende projecten waarbij ‘trust’ centraal staat? Ons HGS-team is altijd op zoek naar collega’s. Jouw cv en motivatie kun je sturen naar ikhebinteresse@avensus.nl. We horen graag van je!

Wie zijn we Bekijk de vacatures
Gökmen Kiremit
Het creëren van vertrouwen in ons digitale tijdperk is meer dan ooit essentieel. Ons doel is daarom: “building digital trust; anywhere, anytime”.
Gökmen Kiremit Director High Grade Security
mautic is open source marketing automation