Smart Security

Een digitale toekomst, zonder risico. Dat is wat Avensus voor haar klanten ambieert. De exponentiële groei van nieuwe technologieën verandert onze maatschappij, er worden steeds hogere eisen gesteld als het gaat om digitalisering en privacy. Aan organisaties de uitdaging hun concurrentiepositie te blijven verscherpen door IT-innovaties toe te passen en regulaties op de voet te volgen. Het creëren van vertrouwen in het digitale tijdperk is meer dan ooit essentieel.

Welke risico’s bent u bereid te nemen?
Weet wat er gebeurt met de continuïteit van uw onderneming als kritische data en/of uw klantengegevens op straat komen te liggen. Data-protectie vormt de essentie van IT-security, maar het is belangrijk om naar de gehele keten te kijken en ervoor te zorgen dat zowel interne als externe gebruikers geen zwakke schakel vormen. De juiste identiteit en autorisaties spelen dus ook een belangrijke rol in het beveiligen van uw netwerken.

Avensus ondersteunt haar klanten op het gebied van IT-Security, belangrijke criteria daarin zijn Risicobeperking & Compliance. Identiteitscontrole en het veilig kunnen delen van Data. Daarbij moet uw omgeving veilig zijn maar ook werkbaar; of dit nu On premise en of in de Cloud is ingericht.

Oplossingen die we hierin aanbieden zijn:

Cyber Threat Assesment

Een vrijblijvende Cyber Threat Assesment.
Na het onderzoek ontvangt u een rapport met daarin resultaten en aanbevelingen.

Vraag een Assesment aan!

 • Sterke Authenticatie

  Gecontroleerde toegang tot gevoelige data
  Minder Risico’s & meer Compliancy - Controle over Identiteiten - Transparante Veiligheid
  ga naar pagina
 • NextGen Firewall & Breach Detection

  Controle buiten én in onze netwerken
  Bescherming van aanvallen moeten zowel aan de rand als binnen onze netwerken plaatsvinden.
  Ga naar pagina
 • Endpoint Security & Malware Defense

  Controle in de cloud én in onze netwerken
  Cybercrime, phishing, ransomware; meer dan ooit worden onze netwerken blootgesteld aan bedreigingen. Bewustwording en de juiste IT-security maatregelen moeten in place zijn.
  Ga naar pagina
 • Secure Application Delivery

  Informatie veilig delen
  Diensten en informatie moeten veilig worden gedeeld en aangeboden. 1 centraal toegangspunt waar verschillende diensten samenkomen is heel goed en veilig mogelijk
  Ga naar pagina
 • Smart Security Services

  Cybercrime stop niet om 17.00 uur
  24x7 contole op uw systemen. Systemen als SIEM vergen niet alleen aandacht maar vragen ook om deskundigheid om signalen op te volgen.
  Ga naar pagina

Avensus Nederland BV

Almere

Delft

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 
Schrijf u dan in voor onze driemaandelijkse mailing!

I

mautic is open source marketing automation